Het gaat weer beginnen!

Volgende week maandag 22 april (2e paasdag) start eindelijk ons race seizoen weer tijdens de eerste ZAC wedstrijd op Assen. Rick en Pepijn gaan daar van start in de NK Supersport 1000. Het is veel te lang geleden dat we op het circuit hebben gereden, 10 maanden.

De motoren staan er in ieder geval niet minder klaar voor. De Aprilia van Pepijn heeft een aantal updates gehad. De volgende en tevens laatste updates worden de voorvork en een auto-blipper.  Dan is ie ‘af’.

IMG_2967
Nieuwe (stillere) uitlaat, hoger zitje, geometrie berekend en ingesteld, kuip montage verbeterd, GPS laptimer geinstalleerd, verse vloeistoffen, enz..

Zelf hadden we nog graag een voorjaarstraining bijgewoond, maar daar is het niet meer van gekomen (gezinsleven heeft ook zijn charmes).  De verwachtingen voor de eerste wedstrijd zijn daarom terughoudend. We gaan rustig aan wennen en we zien wel.

Tevens de eerste keer op Assen na ‘de crash’ voor Pepijn. Niet dat we daar lang bij stil zullen staan, maar dat betekent dat hij voor het laatst op Assen heeft gereden in 2017! Voor Rick is het echter nog een aantal maanden langer geleden.

We gaan dit jaar voor een wat vollere kalender dan in 2018. De tijden gaan dan vanzelf omlaag. Zo wordt er op 29 april alweer een MSL-Cup gereden op Zandvoort.

We hebben er vast erg veel zin in, weer of geen weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s