Herstel en upgrades

Nog herstellende van de crash geldt dat ook voor de RSV4 die hier en daar een reparatie nodig had. Enige tijd bezig geweest in de garage om e.e.a. te herstellen van de crash. Remschakelset, gaskabel en wat klein plastic spul moest worden vervangen. Voor aanschaf van de RSV4 ben ik vaak gewaarschuwd voor hoge kosten van onderdelen, maar een origineel kuipsteun waa compleet slecht €31, en is ook in delen te vervangen. De kosten om de schade te repareren vallen dus behoorlijk mee.

De rempomp had een krasje opgelopen, maar dat kan natuurlijk niet op een nieuwe strakke motor, dus daar een Brembo RCS17 rempomp voor in de plaats gemonteerd (bedankt Ed!). Het ABS systeem zal worden gebypassed waardoor gewicht bespaard wordt en het remgevoel zal worden vergroot.

Deze winter staan er nog meer werkzaamheden gepland waardoor de RSV4 (nog) sneller zal worden in rondetijden. Uiteraard zal ik iedereen hier op de hoogte houden.

Het herstel van mijn linker enkel gaat gestaag, maar ongeduldig als ik ben, langzamer dan gehoopt. Maar het komt hoe dan ook goed.

Inmiddels is de licentie voor OW-Cup 2018 weer aangevraagd (ProCup 1000). Wederom #88! Nu al zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s